Jak se na zaregistrovat a přihlásit !!!

Jak se ukazuje, některým z Vás dělá problémy se na novém webu zaregistrovat a přihlásit. Bez registrace a přihlášení se nepodíváte na příspěvky, které jsou určené jen pro členy Asociace SOS.

Krátký návod na registraci a přihlášení:

1. Klikněte na odkaz Registrace (viz obrázek níže – označeno červeno-žlutou šipkou)

Jak se zaregistrovat 1)

2. Na nově otevřené stránce prosím vyplňte do příslušných políček Vámi vymyšlené Uživatelské jméno (bez háčků a bez čárek, jen malá a velká písmena, pomlčku a čísla) a Váš kontaktní Email. Po vyplnění a kontrole (hlavně emailu) stiskněte tlačítko Registrace (modré tlačítko s bílým nápisem).

Registrační údaje

3. Nyní nastává zřejmě kámen úrazu. Pokud jste zadali správně emailovou adresu, během několika minut Vám na ní dorazí email s názvem [Asociace silničních a odtahových služeb z.s.] Uživatelské jméno a heslo. V emailu najdete odkaz pod textem Možnost vytvoření hesla získáte kliknutím na následující odkaz:. Na odkaz klikněte a tím potvrdíte, že máte přístup k zadanému emailu. Pokud Vám email do několika minut

4. Na nově otevřené stránce si zadáte své vlastní heslo (nebo si opíšete, uložíte, či zapamatujete heslo, které Vám je automaticky nabídnuto – je velmi složité a také bezpečné). Pokud si tedy chcete zadat heslo svoje, které se Vám bude dobře pamatovat, smažte obsah v poli pod nápisem Nové heslo a vyplňte heslo svoje (viz obrázek níže, označeno šipkou). Po zadání hesla (které si před odesláním zapamatujete, nebo opíšete) klikněte na tlačítko Vytvořit nové heslo (modré tlačítko s bílým textem).

Změna nebo zadání nového hesla

5. Nyní se můžete přihlásit a to buď kliknutím na odkaz Přihlásit se na nově otevřené stránce, nebo vyplněním přihlašovacích údajů na každé webové stránce na www.asociacesos.cz v levé části stránky.

Přihlašování

POZOR, po registraci a přihlášení ještě neuvidíte články pro členy Asociace SOS. Dostanu automaticky emailem informaci o Vaší registraci a pokud o Vás vím, že jste členem Asociace, změním Váš status na člena. Až po tomto mém ručním zásahu budete moci vidět všechny příspěvky pro členy Asociace SOS. Raději mi tedy z Vašeho emailu napište, co jste za firmu a že jste členem ASOSu. Pak Vám co nejdříve status změním.

Z bezpečnostních důvodů je dobré se po každé návštěvě webu Odhlásit. Odkaz najdete pod políčkem pro vyhledávání v levé části stránky, vedle textu Jste řádně přihlášen.

Zapomenuté heslo

Pokud heslo zapomenete, tak v místě, kde jste na začátku klikali na odkaz Registrace, naleznete o řádek níže odkaz Zapomenuté heslo. Po kliknutí na něj se objeví nová stránka, kde si vyplníte email, pod kterým jste na webu zaregistrováni a na emailovou adresu Vám přijde odkaz pro obnovení hesla. Po kliknutí na něj je další postup stejný jako v případě zadávání nového hesla. Viz bod 4.

Jakékoliv problémy a dotazy ohledně fungování webu směřujte na mojí hlavu, resp. email vlasek@odtahovka.info (nepřehánějte to, nervy mám jen jedny) 🙂 Díky. Kuba

One thought on “Jak se na zaregistrovat a přihlásit !!!”